Open opdracht bij Het Koninklijk Nederlands Lucht & Ruimtevaartcentrum

Heb jij een leuk idee voor een innovatieve opdracht? Dan is NLR op zoek naar jou!

background-image

Het Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) is de plek met een passie voor technologie. Wil je je talenten gebruiken en jezelf persoonlijk ontwikkelen? Als studentonderzoeker krijg je bij NLR alle ruimte die je nodig hebt!

Achtergrondinformatie 

Het onderzoekscentrum Koninklijke NLR werkt op objectieve en onafhankelijke wijze met zijn partners aan een betere wereld van morgen. NLR biedt daarbij innovatieve oplossingen en technische expertise en zorgt voor een sterke concurrentiepositie van het bedrijfsleven. NLR is ruim 100 jaar een kennisorganisatie met de diepgewortelde wil om te blijven vernieuwen en zet zich in voor een duurzame, veilige, efficiënte en effectieve lucht- en ruimtevaart. 

Met de kennis en kunde is NLR een van de drijvende krachten achter de aerospace sector, in ons eigen land en daarbuiten. Onze medewerkers zoeken onvermoeibaar naar nieuwe technologieën en durven verder te denken. Vertalen trends en ontwikkelingen naar concrete oplossingen voor de markt. Vanuit die drijfveer maken wij de wereld van transport veiliger, duurzamer, efficiënter en effectiever. Wij kijken vooral vooruit. Want om lucht- en ruimtevaart duurzamer en blijvend te maken zullen we onszelf nog meer moeten uitdagen. Hoe zorgen we ervoor dat het milieu minimaal belast wordt? Hoe waarborgen we de luchtvaartveiligheid ondanks de exponentiële groei? Kunnen we het luchtruim nog efficiënter benutten? Hoe kunnen we satellieten en satellietdata optimaal inzetten? 

Je kan ons gerust de spin in het web noemen die wetenschap, overheid en bedrijfsleven met elkaar verbindt. Dat doen wij onder andere met state-of-the-art researchfaciliteiten, zoals field labs, simulatoren en windtunnels. Op lucht- en ruimtevaartgebied zijn wij de strategische partner van de Nederlandse overheid en defensie, en of wij nu werken voor het mkb of voor grote internationale ondernemingen, onze inzet is bij elk project gelijk.

Expertise

De NLR-organisatie kent drie divisies: Aerospace Systems, Aerospace Operations en Aerospace Vehicles. Onder elke divisie vallen verschillende afdelingen. De expertise van de koningklijke NLR is dus erg breed, en zo ontstaan er veel verschillende mogelijkeheden voor onderzoek!. Heb jij een leuk idee voor de volgende expertise gebieden?

Aerospace Systems

Avionic Systems & Maintenance Engineering
Flight Test & Certification
Defence Operations
Electromagnetics, Energy Management & Qualification
Information Supremacy
 

Aerospace Operations

Safety & Human Performance
Air Traffic Management & Airports
Training & Simulation
Sustainability & Environment
Flight Operations
 

Aerospace Vehicles

Integrity & Life Cycle Support
Flight Physics & Loads
Vertical Flight & Aeroacoustics
Collaborative Engineering Systems
Structures Technology
Engineering & Technical Services
Structures Testing & Evaluation

 

De opdracht zal plaatsvinden op de NLR locatie: Voorsterweg 31, 8316 PR Marknesse. In overleg zijn er veel mogelijkheden wat betreft slaapplaatsen, vervoersmogelijkheden en werken op afstand. Samen met onze partners mogen wij vorm geven aan de boeiende wereld van morgen. We staan op de drempel van baanbrekende innovaties, maar plannen en ideeën komen pas in beweging wanneer ze goed gevoed worden met de juiste energie. Heb jij die energie en een innovatief idee wat je kan uitvoeren bij NLR? Stuur ons dan een bericht en dan verwijzen wij je door!

Beschikbaarheid

Zo snel mogelijk

Interesse?

Interesse in deze opdracht? Stuur ons een mail via smart@novelt.com

​​​​​

Contact us