Website BOOST geheel vernieuwd 

De nieuwe website van hét Smart Industry netwerk van Oost-Nederland is 7 december gelanceerd: www.smartindustryoost.nl. De site is interactiever, sneller en slimmer en geeft bezoekers antwoorden op maat. Door de online koppeling met de LinkedIn community staat de bezoeker ook nog eens direct in contact met 300 ervaringsdeskundigen! 

Voor ondernemers maakindustrie 

De website is gemaakt voor ondernemers in de maakindustrie die aan de slag willen met de digitale revolutie om zo de kansen te verzilveren die Smart Industry biedt. Of het nu gaat om een eerste kennismaking, een nadere verdieping of concrete toepassingen; BOOST heeft de kennis en contacten rond de thema’s digitaliseren en innoveren. 

Compleet overzicht Smart Industry landschap 

De site biedt ondernemers een compleet overzicht van het Smart Industry landschap in Oost-Nederland: inspirerende evenementen, verdiepende masterclasses en praktijkomgevingen (zoals fieldlabs) waarin aan concrete oplossingen wordt gewerkt voor technologische, bedrijfskundige en innovatie vraagstukken. 

Bedrijven staan centraal 

BOOST is hét Smart Industry netwerk van Oost-Nederland. Het netwerk herbergt alle relevante partijen op Smart Industry gebied en verbindt al hun aanbod. Van kennisinstellingen tot brancheverenigingen en van regionale innovatie-loketten tot nationale organisaties. Een groep van ondernemers stuurt het netwerk aan, het belang van bedrijven staat daarmee altijd centraal. 

Kijk voor meer informatie op de website of sluit je aan bij het netwerk via LinkedIn en Twitter

Schermafbeelding 2017 12 07 Om 09 25 34
Ondernemers lanceren de nieuwe website, v.l.n.r. Rien Slingerland (IJssel Technologie), Piet Mosterd (AWL), Evelien Bras (Thales), Maarten van Gils (projectleider BOOST), Frank Landhuis (Almi), Ben Brussen (Bronkhorst High-Tech)

Heb je een innovatievraag?

Vraag onze specialisten