Go4Export

GO4EXPORT supports entrepreneurs with international entrepreneurship in the Provinces of Overijssel and Gelderland.

GO4EXPORT

Internationaal zakendoen en uw afzetmarkten vergroten? GO4EXPORT ondersteunt Overijsselse en Gelderse ondernemers die succesvol internationaal willen ondernemen.

Exporteren biedt mooie kansen, maar kent ook vele hobbels. Zo ontbreekt het aan kennis over het land, is het lastig betrouwbare partners te vinden, is het sluiten van deals in het buitenland onbekend terrein en weten MKB’ers vaak niet welke andere regionale bedrijven in hetzelfde land zakendoen. Go4Export helpt je om te exporteren en nieuwe afzetmarkten aan te boren. Het programma is een initiatief van de provincie Overijssel. De provincie stimuleert mkb-ondernemers bij export, om zo de groei van de economie en de concurrentiepositie van onze regio te versterken. Oost NL voert het project uit samen met verschillende partners, waaronder Novel-T.

Lees meer op de website van GO4EXPORT.

Lees hier het interview over GO4EXPORT.

Contact

PO Box 217
7500 AE Enschede
T: +31 (0)53 483 6800
contact@novelt.com

Work at Novel-T

Privacy statement
Cookie policy
General terms and conditions

Privacy & Terms

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
T: +31 (0)53 483 6800
contact@novelt.com

Make an appointment

We are supporting students, startups en scale-ups and to strengthen the innovative power of the regional SME and large companies. Successful innovation starts with us. Do you have a question, an idea or do you want to work together? Let us know!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.